Důležité Výhody Nákupu All-Weather Pneumatik


celorocní pneumatiky
Když přijde čas na výměnu vašich pneumatik, budete mít z čeho vybírat. Na trhu jsou zimní pneumatiku na zimu, letní pneumatiky na léto a také all-weather pneumatiky, které mohou fungovat všechny čtyři roční období. Pokud nechcete kupovat dva sety pneumatik (jeden na zimu, druhý na léto), tak jsou pro vás all-weather pneumatiky skvělou alternativou. Jakmile je nazujete na vaše auto, nebudete je muset během roku vůbec měnit.

Pokud se rozhodnete koupit all-weather pneumatiky, tak získáte určité výhody. Zaprvé se vyhnete otravné rutině přezouvání pneumatik z letních na zimní a naopak. Každý, kdo má letní a zimní sety pneumatik vám řekne, že takové přezutí není nic levného. A pokud nemáte nářadí a dovednosti k tomu, abyste si pneumatiky vyměnili sami, budete muset vyhledat odborníka. To znamená, že pokaždé když přijde zima nebo léto, budete si muset dát peníze bokem, abyste měli na výměnu pneumatik. All-weather pneumatiky vás těchto starostí zbaví, protože je můžete používat celý rok.

Další výhodou celorocní pneumatiky je, že mají v zimě lepší výkon než jejich letní nebo celoroční protějšky. Názvy all-weather a all-season (celoroční) si jsou možná podobné, ale pneumatiky se od sebe značně liší. Celoroční pneumatiky jsou prakticky určené pro tři roční období (jaro, léto, podzim), protože v místech, kde je zima mrazivá, vám neposkytnou potřebnou trakci, jelikož příliš ztuhnou. Na druhou stranu, All-weather pneumatiky jsou vyrobeny z unikátních složek a mají unikátní vzorek dezénu, že poskytují excelentní ovladatelnost v zimních podmínkách.

Kromě toho, že jsou all-weather pneumatiky srovnatelné se zimními pneumatikami (rozhodně jsou lepší než létní pneumatiky), tak jsou i ideálnější na léto než pneumatiky určené výhradně na zimu. Mají totiž speciální design dezénu, který jim umožní dobře pracovat na letních silnicích.


Pro více informací o výhodách all-weather pneumatik, navštivte nokiantyres.cz už dnes.

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Které pneumatiky můžete použít během zimní sezóny

Nezdržujte nákup nových pneumatik

Jaké Možnosti Pneumatik Máte Pro Své SUV?