Kdy Si Vybrat Pneumatiku Pro Všechna Počasí Pro Vaše SUV?


SUV celorocni pneumatiky

To je docela jednoduchá otázka, na kterou by se dalo odpovědět, ale také to závisí na osobních preferencích. SUV jako všechna ostatní vozidla budou vyžadovat zimní pneumatiky, pokud budou použity v zimních podmínkách. Zimní podmínky nejsou jen tehdy, je-li půda pokryta sněhem a ledem, ale již začíná, když teploty neustále klesají pod nulu. V této fázi budou letní pneumatiky tvrdé a nebudou schopny přizpůsobit se povrchu, na kterém jezdíte. Kaučuk v zimních pneumatikách však může zůstat měkký a bude vtlačován do dutin povrchu, čímž se zvýší tření a tím i úchop. Když toto zmizí a máte letní pneumatiku bez dezénu, aby se vytvořilo jakékoli tření, pak máte v podstatě masivně sníženou přilnavost a trakci.

Proto je nebezpečné řídit s letními pneumatikami, když máte zimní podmínky. Když budete čelit ledu a sněhu, máte malou šanci vyhnout se nehodě s pneumatikami, které jsou tvrdé a nemají přilnavost ani jiné vlastnosti zimních pneumatik. Pokud budete jezdit v zasněžených podmínkách, můžete si mezi sezónami vyměnit pneumatiky, abyste měli letní pneumatiky a zimní pneumatiky a střídali je, jak se mění sezóna. Máte také možnost vybrat si pneumatiku pro všechna počasí, která je certifikována pro zimní podmínky, kterou můžete používat po celý rok. Zimní pneumatiky jsou nejlepší na sněhu a ledu, ale pneumatiky do každého počasí se v mírných zimních podmínkách chovají docela dobře. V žádném případě se nepokoušejte používat letní pneumatiku po celý rok, pokud během roku zažijete nějaké zimní podmínky.

Takže volba přijde na to, kolik a jak vážné zimní podmínky máte v průměru tendenci mít, kde žijete. Pokud jsou zimy extrémní, pak se vydejte na zimní pneumatiky, pokud jsou poměrně mírné a chcete mít možnost řídit se bez ohledu na předpověď počasí, pak si pro své SUV kupte SUV celorocni pneumatiky. Můžete se vyhnout nutnosti výměny pneumatik a snaze předvídat, kdy vlastně provést změnu, abyste nemuseli skončit s letními pneumatikami, když se zimní počasí vrátí na další dny během jara.

Více informací o pneumatikách pro všechna počasí naleznete na stránkách: nokiantyres.cz

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Které pneumatiky můžete použít během zimní sezóny

Nezdržujte nákup nových pneumatik

Důležité Vlastnosti Zimních Pneumatik