Nová pneumatika pro boj s mokrými silnicemi


Nokian Wetproof

Nokian Tyres uvedla na trh novou pneumatiku, která je určena k dobývání mokrých podmínek, které mohou být nebezpečné a mohou způsobit aquaplaning. Nový Nokian Wetproof získal vynikající hodnocení v mnoha testech provedených různými srovnávacími testy provedenými po celé Evropě. Tyto pneumatiky nejenže zabraňují aquaplaningu, ale také poskytují vynikající přilnavost a kontrolu na mokrých površích. Brzdná dráha je také bezprecedentně krátká. Jako letní pneumatiky má také vynikající výkon v suchých podmínkách, což jsou podmínky, kterým budete čelit především v létě. Většina havárií během letního období se však vyskytuje v mokrých podmínkách, protože máte horší přilnavost a riziko aquaplaningu.

Díky tomu, že pneumatika je schopna dobře fungovat v mokrých podmínkách a má klasiku značkových značek Nokian Tyres s nízkým valivým odporem, zajišťuje, že vaše pneumatiky spotřebovávají méně paliva. Tyto pneumatiky mají svůj unikátní dvouzónový bezpečnostní koncept, který zajišťuje vyváženější kontakt s vozovkou a zdokonalenou přilnavost na mokrých površích. Běhoun má několik konstrukčních prvků, aby se zabránilo aquaplaningu, který pracuje na odstranění vody z povrchu vozovky, jejich technologie Nokian Tyres Coanda urychluje odstraňování vody z povrchu tím, že ji odvádí od pneumatiky. Koncept Responsive Lock podporuje žebra a umožňuje, aby voda odtékala z pneumatik.

Problém s aquaplaningem spočívá v tom, že pokud vaše pneumatika není schopna vytlačit vodu, která je přítomna na povrchu vozovky, na stranu, pak skončíte v situaci, kdy se pneumatika vznáší nad vodní vrstvou. To znamená, že pneumatika ztrácí kontakt s povrchem vozovky a nyní se vznáší pouze nad vodou a ztrácíš veškerou kontrolu nad vozidlem. Aquaplaning je děsivý a může být nebezpečný, takže ho budete muset brát vážně. Aquaplaning je hlavním důvodem nehod při silném dešti.

S těmito pneumatikami víte, že máte kvalitní letní pneumatiku, která zvládne jak suché, tak mokré podmínky. Takže si můžete odpočinout a vychutnat si pohodlnou jízdu a vědět, že budete v bezpečí bez ohledu na letní počasí, kterému budete čelit během jízdy.

Pro více informací o Nokian Wetproof navštivte: https://www.nokiantyres.cz/

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Které pneumatiky můžete použít během zimní sezóny

Nezdržujte nákup nových pneumatik

Důležité Vlastnosti Zimních Pneumatik