Které pneumatiky můžete použít během zimní sezóny

zimni pneumatiky

Pokud chcete jezdit během zimní sezóny, v zimě to bude zahrnovat sníh a nízké teploty a budete muset mít zimní pneumatiky. U zimních pneumatik to znamená, že se jedná o pneumatiky, které jsou schváleny pro zimní použití a splňovaly funkční zkoušky požadované na sněhu. Nestačí, že mají označení M+S, které označuje bláto a sníh, které není testováno a bude mít výrazně horší vlastnosti než pneumatiky, které prošly výkonnostními testy, a proto mají na sobě symbol – tři vrcholky a vločku (3PMSF).

Pokud tedy plánujete jízdu v zimních podmínkách, budete si muset vybrat jeden z typů pneumatik, které mají označení 3PMSF, a jsou to vyhrazené zimní pneumatiky, které přicházejí buď s hroty nebo bez hrotů, nebo pak máte celoroční pneumatiky, které jsou také bez hrotů. V zásadě lze použít všechny oblasti, které jsou schváleny pro zimní použití, a prokazují dostatečnou bezpečnost při jízdě v zimních podmínkách. Budou lepší než letní pneumatiky, když teplota klesne pod 0 °C, takže je důležité vyměnit pneumatiky včas.

Pokud jedete s celoroční pneumatiky, není důvod se měnit, protože celoroční pneumatiky mohou být použity po celý rok a budou fungovat jako zimní pneumatiky, když přijde zima, a v létě budou fungovat jako letní pneumatiky. To poskytuje vysoký stupeň bezpečnosti a pohodlí pro lidi žijící v oblastech, které mají velmi měnící se počasí a nemusí mít vždy zimní podmínky. V oblastech, kde pravděpodobně nebudete zimní pneumatiky potřebovat po většinu zimní sezóny, budou perfektní.

Pro oblasti, které mají dlouhé a studené zimy se spoustou sněhu, budou s největší pravděpodobností používat zimní pneumatiky, které budou střídány s letními pneumatikami. To vyžaduje, abyste vyměnili pneumatiky, jakmile zimní sezóna skončí, a pak znovu, než začne. Pokud máte na vozidle pneumatiky s hroty nebo bez hrotů, budete mít vynikající přilnavost na sněhu a ledu a budete moci bezpečně jezdit po celou zimu. Oba typy budou dobré pro zimní podmínky, ale pneumatika, která má kovové hroty, bude na ledu lepší než ta bez hrotů, ale jen nepatrně.

Další informace o zimních pneumatikách naleznete na: nokiantyres.cz

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Nezdržujte nákup nových pneumatik

Důležité Vlastnosti Zimních Pneumatik